AUTOPRAONA TORNADO – CAR WASH TORNADO

Autopraona Tornado idealno je rješenje da učinite svoj život jednostavnijim.  uz kvalitetnu i brzu uslugu pranja svog limenog ljubimca. U brzoj tunelskoj praonici automobila nudimo različite programe pranja koji obuhvaćaju ručno pretpranje, pranje šamponom, aktivnom pjenom, pranje pragova, vosak, vosak za sjaj, podno pranje, strojno sušenje i završnu ručnu obradu. Tu je i unutarnje čišćenje vozila, kao i dubinsko čišćenje te poliranje vašeg vozila.

 

Self service

Osim tunelskog pranja imate mogućnost i samoposlužnog pranja u SELF-SERVISU od 0 do 24 h za pranje i usisavanje vašeg vozila.

 

 

tornado

Pomoći ćemo Vam i u održavanju Vašeg limenog ljubimca! Razni vremenski faktori, sunce, led, sol, vlaga ili raznorazna nečistoća uništavaju lak i utječu na stanje vozila. Redovita njega vozila brine se za održavanje stanja, forme i same vrijednosti vozila kao i za “sjajan nastup”.  Zato nudimo  usluge poliranja vašeg  vozila. S vremenom farovi postaju mutni i žuti, te smanjuju vašu vidljivost. U Tornadu ih možemo obnovit da budu kao novi, a za puno manje novaca nego što bi koštala kupnja novih.

Dok čekate popite kavu u našem CAFFE BARu TORNADO

 

Autopraona Tornado - Self service

Tunelska praonica